“Ontdek Hoe Jij Je Jack Russell Bijna Direct Verandert In Een Lieve En Gehoorzame Hond…”

 

 • Heb je net een Jack Russell gekocht maar heb je geen idee hoe je op een VERANTWOORDE manier voor je hond moet zorgen?
 • Wil jij de werkelijke reden ontdekken wat probleemgedrag zoals opspringen en blaffen in stand houdt?
 • Heb je een koppige Jack Russell die slecht luistert en heb je geen idee hoe je dit voor eens en altijd kunt oplossen?
 • Ben je van plan een Jack Russell te gaan kopen en wil je de de juiste stappen ontdekken die je moet nemen? Neem je deze niet, dan kan je er SPIJT van krijgen dat je ooit een Jack Russell hebt gekocht.
 • Ben je geïnteresseerd in een positieve trainingsmethode waarin je stap voor stap leert om op een verantwoorde wijze voor je Jack Russell te zorgen, zodat hij voor vele jaren gezond en gelukkig is?
 • Wil je de nummer 1 reden ontdekken waarom Jack Russells probleemgedrag vertonen en hoe jij dit gedrag snel en makkelijk kunt oplossen?
 • Wil je jouw Jack Russell beter opvoeden omdat hij binnen plast, op alles kauwt of misschien wel verlatingsangst heeft?

Als je antwoord “JA” is op één of meer van de hierboven vermelde vragen, dan is dit de belangrijkste pagina die je vandaag zult lezen.

Mijn naam is Frans de Vries en ik heb ruim vijfentwintig jaar ervaring in het trainen, opvoeden en verzorgen van Jack Russells.

Ik heb door de jaren heen een groot deel van m’n tijd gebruikt om alles te leren over de Jack Russell. Ik gebruikte elke vrije minuut die ik had om erover te lezen.

Ik heb veel hondenboeken gelezen van zogenaamde ‘hondenexperts’ maar het merendeel van wat er in deze boeken stond vermeld werkt niet. Waarom?

Omdat dit algemene hondenboeken zijn en GEEN boeken die speciaal zijn geschreven over de Jack Russell.

Ik heb daarom besloten om een boek te schrijven speciaal over de Jack Russell om zo mijn kennis en ervaringen met anderen te kunnen delen.

 

Klik Hier Om Direct De “Jack Russell Gids” Te Bestellen!

“Hoeveel Beter Zou Jij Je Voelen Als Je Al Deze Informatie Over De Jack Russell Tot Je Beschikking Had? Zou Je Meer Kans Hebben Om Een Lieve En Gehoorzame hond Te Hebben?”

Ik wil je alle tijd en moeite besparen die het mij heeft gekost om eindelijk te ontdekken WAT ik nu precies verkeerd deed.

Dit complete handboek bevat al mijn aantekeningen die ik de afgelopen jaren heb bijgehouden in mijn dagboek. Ik heb al deze pagina’s uitvoerig GEANALYSEERD en gekeken wat er nu opeens anders was.

Ik kan jou dus PRECIES vertellen wat je moet doen om jouw Jack Russell te veranderen in die lieve, gezonde en gehoorzame trouwe viervoeter waar je altijd al van hebt gedroomd.

De stap voor stap technieken zijn direct en eenvoudig toe te passen en stellen je in staat om geweldige resultaten te behalen. Het is niet te vergelijken met elk ander boek dat je over de Jack Russell zult lezen.

Waarom zeg ik dit?

Afgezien van het feit dat ik de afgelopen jaren heb besteed om alle beschikbare info over Jack Russells te verzamelen, heb ik ook nog een dierenarts en 2 Jack Russell fokkers geïnterviewd om er zeker van te zijn dat alles in het boek klopt.

En ik weet dat het te mooi klinkt om waar te zijn, maar geloof me, de technieken en informatie in dit e-book hebben voor mij en voor duizenden andere Jack Russell baasjes gewerkt? KEER OP KEER!

En weet je, als het voor mij werkt, voor iemand die continu door zijn eigen Jack Russell werd uitgelaten…

Dan gaat het gegarandeerd ook voor JOU werken!

Klik Hier Om Direct De “Jack Russell Gids” Te Bestellen!

Als jij wilt weten hoe je op de juiste manier je Jack Russell moet aanmoedigen en corrigeren, zodat je hij vele malen sneller zal leren, dan is dit e-book voor jou.

Als jij wilt weten wat voor voeding je je Jack Russell moet geven om gezond, fit en gelukkig te zijn, dan is dit e-book voor jou.

Als jij alles over de raskenmerken van de Jack Russell wilt weten zodat je een Jack Russell goed kunt beoordelen, dan is dit e-book voor jou.

Als jij wilt weten hoe je nieuwe pup de eerste weken goed kan doorkomen zodat je voorkomt hij uren kan gaan janken, dan is dit e-book voor jou.

Als jij wilt weten hoe je je Jack Russell zindelijk maakt, dan is dit e-book voor jou.

Als jij een lieve en gehoorzame Jack Russell wilt voor velen jaren, dan is dit e-book voor jou.

En wanneer je het boek leest zul je VERSTELT STAAN van hoe makkelijk het is om een lieve, gelukkige en gehoorzame Jack Russell te hebben.

Als je maar weet hoe…

Lees Mijn Informatieve eBook En Ontdek Alle Informatie, Tips En Technieken Om Je Jack Russell Bijna Direct Te Veranderen In Een Lieve En Gehoorzame Hond… Zelfs Al Heb Je Geen Enkele Ervaring!

Hierbij een voorproefje van wat je allemaal kan verwachten:

 

 • Ontdek op een snelle manier of een Jack Russell geschikt is voor jou, je familie en je andere huisdieren. Dit voorkomt later VEEL stress en problemen.
 • Het allerbelangrijkste onderdeel van het succesvol trainen van je Jack Russell waardoor je het trainingsproces aanzienlijk kunt versnellen.
 • De ECHTE reden waarom Jack Russells opspringen. Zodra je dit begrijpt ben jij in staat om snel en gemakkelijk het opspringen voor eens en altijd af te leren.
 • Hoe je voorkomt dat je Jack Russell urenlang blaft als je AFWEZIG Bent Sommige honden blaffen uren wat kan leiden in ruzies met de buren of zelfs de politie aan de deur.
 • Hoe je op een veilige manier, problemen kan voorkomen als je je pup voor de eerste keer met je familie en andere mensen of dieren in contact brengt.
 • Hoe je de 5 meest gemaakt fouten voorkomt die mensen maken bij de het kopen van een Jack Russell (dit voorkomt ook dat je teveel betaald)
 • Een eenvoudige methode om je pup te leren alleen te zijn. Hierdoor voorkom je ergernis bij de buren en zorg je ervoor dat je onbezorgd je hond alleen thuis kunt laten.
 • Wat je tijdens de eerste nacht van je pup moet doen. Je pup zal zich misschien alleen voelen en door juist te handelen zal je pup de eerste nacht goed doorkomen.
 • Hoe je je pup het beste kunt opvangen in zijn nieuwe thuis, waardoor je pup zich vrijwel direct thuis zal voelen in zijn nieuwe omgeving.
 • De belangrijke behoeftes van je Jack Russell en hoe je aan deze behoeftes tegemoet kan komen.
 • De snelste manier om je Jack Russell te trainen. Ik garandeer dat deze methode iedere keer werkt.
 • Ontdek de meest voorkomende gezondheidsproblemen bij Jack Russells en hoe je deze kunt bestrijden en voorkomen.
 • Hoe er het beste met je pup gespeeld kan worden waardoor de opvoeding ook (of juist) tijdens het spelen doorgaat.
 • Enkele interessante weetjes over de Jack Russell die bijna niemand weet (en die jouw leven een stuk makkelijker maken!).

Klik Hier Om Direct De “Jack Russell Gids” Te Bestellen!

“Jij Wilt Hulp Bij De Opvoeding, Training En Verzorging Van Je Jack Russell… En Je Wilt Dat Snel!”

Daarnaast behandeld het Ebook:

 

 • De meest effectieve manier om je pup snel zindelijk te maken. Hier is je Jack Russell ook het meest gelukkig mee.
 • De beste manier om ervoor te zorgen dat je een goede, gezonde en goed opgevoede Jack Russell aanschaft. (leer hoe jij jezelf kunt beschermen tegen malafide fokkers)
 • Het voorkomen en oplossen van veel voorkomende gedragsproblemen. (het opvoeden van een Jack Russell is namelijk anders dan bij andere rassen en vereist daardoor de juiste aanpak). Je zal verbaasd zijn.
 • Waarom het belangrijk is dat *JIJ* alle beslissingen neemt. (In veel gevallen neemt de Jack Russell de beslissingen, zonder dat de baas het door heeft.
 • Hoe en waarom je Jack Russell zich tegen jouw regels zal gaan verzetten.
 • Hoe je je hond je leiderschap kan tonen door een paar simpele veranderingen door te voeren.
 • De beste manier om je Jack Russell te wassen en hoe je veilig zijn nagels kunt knippen.
 • Begrijp “verlatingsangst” en de beste stap voor stap methode om het te beheersen.
 • Hoe om te gaan met eventueel agressief gedrag waardoor je er in de toekomst nooit meer mee te maken krijgt.
 • Hoe lang je maximaal met je pup moet trainen zodat het voor jou en je hond plezierig blijft.
 • De meest simpele manier om bedelgedrag te voorkomen.
 • Hoe jij een slechte adem bij je Jack Russell kan voorkomen en dan heb ik het niet over het geven van harde hondenbrokjes!
 • Hoe je kan voorkomen dat je hond een echte ‘hondenlucht’ heeft.
 • Signalen die erop wijze dat je Jack Russell een oorontsteking heeft en hoe jij dit kan voorkomen zodat je hond dood ongelukkig wordt van de jeuk en irritatie.
 • Tips voor de algehele gezondheid van je Jack Russell.
 • Veel voorkomende gezondheidsproblemen bij de Jack Russell en hoe je deze kunt herkennen en voorkomen.
 • Ontdek de interessante herkomst en geschiedenis van de Jack Russell.
 • Wat de meest voorkomende problemen zijn bij de oudere Jack Russell en ontdek de meest eenvoudige oplossingen.

En zo kan ik nog wel doorgaan maar..

“Lees Hier Wat Klanten Over Mijn eBook Zeggen”

Ik heb veel plezier aan het boekje gehad. Mijn Jack Russell blafte vaak als ik weg ging. Dat is oorverdovend en duurde vaak uren lang… Dat is al deels opgelost dankzij de opvoedingstips uit Jack Russell Gids.

Frits van Putten (31) uit Utrecht

Jack Russell Gids leest lekker weg en zit vol handige tips. Ik heb in ieder geval een stuk meer plezier uit de relatie met mijn hond na het lezen van dit boek. En ik zie aan mijn hondje dat zij ook gelukkig en gezond is!

Nadia van Bijleveld (59) uit Heerenveen

Wij wilden een Jack Russell kopen maar wisten niet waar te beginnen. Dit boek heeft daarbij geholpen. Nu zijn we de trotse baasjes van onze eerste Jack Russell. Wat een vreugde in ons huisje! Heel fijn!

Joop Janssens (52) uit Arnhem

Klik Hier Om Direct De “Jack Russell Gids” Te Bestellen!

Nu Een Tijdelijke Aanbieding Voor De Eerste 150 Kopers Van Dit E-book!

De eerste 150 kopers van het e-book krijgen de onderstaande 5 waardevolle bonussen ter waarde van euro 49,00 er gratis bij:

 

Bonus 1: De 10 regels om een puppy op te voeden (e-book)

Onmisbare informatie over puppy’s in een notendop.

Waarde normaal Euro 12,50. NU GRATIS!

P.S. Mis dit niet! anders kan je spijt krijgen dat je ooit een puppy hebt gekocht!

 

Bonus 2: Quick fixes: verander gedrag van je hond (e-book)

Ontdek hoe jij met quick fixes het probleemgedrag van jouw Jack Russell voor kan oplossen.

Waarde normaal Euro 12,50. NU GRATIS!

Bonus 3: 10 tips voor perfecte vachtverzorging (e-book)

Leer hoe je voortaan eenvoudig en snel de vacht van jouw hond perfect kan verzorgen.

Waarde normaal Euro 12,00. NU GRATIS!

Bonus 4: Snel af van angst voor vuurwerk (e-book)

Geheel vernieuwde editie. Dit boek helpt je hond om voortaan niet meer angstig te zijn voor vuurwerk.

Waarde normaal Euro 12,00. NU GRATIS!

Bonus 5: Levenslange Updates

Je krijgt AUTOMATISCH toegang tot alle updates van het e-book. Alle nieuwe hoofdstukken, nieuwe onderwerpen en aanbevelingen worden automatisch naar je toegezonden.

Niemand anders biedt deze extra service aan maar ik doe dit om je te bedanken voor het vertrouwen dat je in me stelt.

Waarde Premium versie normaal Euro 9,95. NU GRATIS!

Klik Hier Om Direct De “Jack Russell Gids” Te Bestellen!

“Wat Is Het Jou En Je Jack Russell Waard Om Deze Tips, Trucs En Technieken Bij De Hand Te Hebben?”

 

Hier kan ik geen antwoord op geven, dat moet jij namelijk doen. Maar beantwoord de volgende vraag maar eens. Wat is het jou en je Jack Russell waard om al deze tips, trucs en technieken bij de hand te hebben?

Het is opvallend dat mensen hier ontzettend veel voor over hebben. Want ja, we hebben nu eenmaal veel over om onze trouwe viervoeter een gelukkig en gezond leven te bieden.

Deze verbazingwekkende informatie is geschreven in gewoon Nederlands. Dat betekent dat het eenvoudig wordt uitgelegd en gemakkelijk te lezen en te begrijpen is.

Om deze informatie zelf te ontdekken kost je alleen al jaren van lezen, plus veel verspild geld voor je Jack Russell.

“Dit Is De Reden Waarom Jack Russell Gids Een Koopje Is Voor Euro 9,99!”

Dat klopt, een fractie van wat het mij allemaal heeft gekost om deze informatie voor jou samen te voegen in dit unieke informatieve e-book. Waarom is het zo betaalbaar? Simpelweg omdat de kosten om het aan jou te leveren zo laag zijn.

Dankzij de kracht van het internet, heb ik deze boeken beschikbaar gemaakt als downloadbare e-books (PDF).

Op deze manier hoef ik geen voorraad aan te houden en ben ik geen kosten kwijt aan het verzenden van de boeken. Ik hoef niemand te betalen om telefonisch orders aan te nemen. Zodoende kan ik jou laten profiteren van deze besparingen.

Daarnaast worden de e-books continu geüpdate en elke update ontvangt jij automatisch en zonder extra kosten in je mailbox, levenslang!

“”Een Win-Win Situatie: Jij Wint En Ik Win…”

Ik bied mijn e-book en de bonussen aan voor een tijdelijke introductie prijs van Euro 9,99. Deze lage prijs is onderdeel van een marketingtest die ik momenteel uitvoer. Om eerlijk te zijn ben ik van plan binnenkort de prijs te verhogen naar Euro 29,99.

Euro 9,99 is een koopje als je dat vergelijkt met wat je allemaal zou kunnen besparen door gebruik te maken van mijn informatie, tips en adviezen.

Klik Hier Om Direct De “Jack Russell Gids” Te Bestellen!

“Je Kunt Deze Kennis Al Tot Je Nemen In De Volgende 30 Seconden!”

Je kunt mijn e-books al tot je nemen in de volgende 30 seconden! Dat is omdat ik alle informatie in de vorm van downloadbare e-books heb gemaakt.

Je hoeft alleen maar de e-books te downloaden naar je computer en je kunt direct beginnen met lezen en luisteren. Gemak dient de mens en downloaden van het e-book is heel eenvoudig en het werkt op elke computer en tablet.

“Bestellen Is Makkelijk, Veilig en Zeker!”

Het werkt simpel en snel! Je klikt eenvoudig op een van de blauwe onderstreepte links waardoor je beland op een 100% veilige bestel en betaal-pagina.

Zo gauw als je bestelling is verwerkt (wat meestal 45 seconden duurt), word je verder gebracht naar de “download-pagina”, waar je direct het volledige boek en de bonussen kan downloaden.

60 Dagen Niet Goed Geld Terug Garantie:

Waarom Jij Geen Enkele Risico's Loopt

Voor dit boek geef ik je de 100% niet-goed-geld-terug-garantie. Spreekt de omschrijving van het boek je aan? Haal dan zonder twijfel dit boek in huis. Het is zeker de moeite waard.

Je hebt 60 dagen om het te lezen en als de inhoud je toch tegenvalt, stuur me dan gewoon een mail en ik betaal direct het aankoopbedrag terug. Er worden geen vragen gesteld, geen kleine lettertjes en je mag het boek en de bonussen gewoon houden.

Mijn e-mailadres is: info@jackrussellwereld.nl. Je kunt me ieder moment mailen, zou het niet super zijn als alles wat je kocht met zo’n garantie zou komen?

Oke, ik ben overtuigd. Ik klik op deze link en geef daarmee mijn bestelling door en omdat ik vandaag besluit heb ik daarmee recht op de intro korting en 5 gratis bonussen t.w.v. EUR 49,00!

Met vriendelijke groet,

Frans de Vries

 

P.S. De lage introductieprijs van slechts €9,99 is onderdeel van een marktonderzoek dat ik uitvoer. Als mijn marktonderzoek klaar is zal ik de prijs omhoog doen. Als je geïnteresseerd bent kun je het beste nu tot kopen overgaan.

P.P.S. Na je betaling krijg je direct automatisch toegang tot mijn e-book en de GRATIS bonussen. Je kunt direct aan de slag.

P.P.P.S. Wanneer je niet tevreden bent krijg je direct 100% van het aankoopbedrag terug!

Klik Hier Om Direct De “Jack Russell Gids” Te Bestellen!

Bekijk de Jack Russell Gids

100+ pagina's én 4 gratis bonussen!

500+ keer gedownload

We denken dat je de Jack Russell Gids interessant zal vinden.

Welkom hondenvriend!

100+ pagina's vol info, tips en tricks;

Nu met 4 gratis bonus boeken;

Meer dan 500 keer gedownload!